reklam bosluk
 
Finn ve Jake Adventure Time
Uzak Doğu 2 Kişilik Dövüş
Ben10 Gwen Kurtar
Bölge Çatışması 3D
Kutu Topu
   
kat boşluk Oyun Kategoriler




Defense Oyunu (Savunma)

bas
      




Oyunu Paylaş spacer spacer
spacer
spacer Yeniden Oyna

Nasıl Oynanır: "Space" e basarak savaş görevinizi Okuyun ve oyuna girmek için "Enter" a basın. "Space (Boşluk)" ile saldırıyorsunuz. Sağ alttaki menüde adamlarınız çıkmaktadır. Strateji puan kazandıkça ordunuza asker yapın. Göreviniz; orkları yenerek karşı tarafa geçmektir ve yüzüklerin efendisi oyunu dünyasındaki kötülüğü yokedebilmektedir. Bol aksiyonlu iyi oyunlar dileriz. Oyunun ve savaşın 2. bölümü: Yüzüklerin Efendisi 2

Oyun Tanıtımı: 3lü seri olan Yüzüklerin Efendisi'ne (lord of the rings) grafiksel açıdan birebir benzemese dahi kurgusu, liderlik ve savaşçı ruhu ve savaştaki stratejik zekanın uygulanması olarak filme çok benzemektedir. Oyunda bölümle (leveller) bulunmaktadır. Bölüm ilerledikçe savaşın zorluğu da artmaktadır.

İnsan ordusunu yönetiyorsunuz. Ordunun bireyleri kendi taktiklerine ve sizin önderliğinize göre saldırmaktadır ancak kendinizi yani asıl kahramanı direk siz yönetiyorsunuz. Oyunda kolaylık sağlamak için önemli bir ipucu vermek gerekirse orclara yani düşman askerlerine kendi yönettiğiniz lider ile arkalarından dolaşarak arkadan saldırın. Bu sayede hem az darbe alıyorsunuz hem de düşmanı çabuk yokedebiliyorsunuz.


 
   
yan
   
alt


reklam bosluk
Iletisim / Reklam   Hakkımızda    2007-2014 Her Hakkı Saklıdır